1 - Sol·licitud de disponibilitat de BUNGALOWS

Una vegada enviada la seva sol·licitud ens posarem en contacte amb vostè perquè pugui formalitzar la seva reserva.

 

Nota: L'informem que en temporada alta de l'2018.07.01 al 2018.09.01 l'estada mínima en els nostres bungalows són de 5 nits.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.

2 - Sol·licitud d'informació de PARCEL·LES

Li facilitarem totes les dades que necessiti... disponibilitat, orientació, situació, preus de temporada i abonats, etc.

 

Nota: No contemplem la reserva de parcel·les, empleni

l'apartat "observacions" descrivint les seves necessitats o dubtes.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


Tractament de dades - Condicionis legals

L'informem que les dades personals obtingudes a partir d'aquest formulari, així com la seva adreça de correu electrònic, s'han inclòs en un arxiu del qual és responsable Càmping Arc de Barà, amb la finalitat d'atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada que pogués ser del seu interès. L'interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula.

L'enviament d'aquest correu electrònic implica l'acceptació de les clàusules exposades. Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, en els termes que estableix la Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho en la següent direcció  Camping Arc De Barà, Carretera N-340, km 1182, 43883 Roda De Barà, Tarragona.